0032(9)3551210 info@adfibodem.be

Wie zijn wij

Advies op maat van de klant

Jean-Luc De Meyer

Jean-Luc De Meyer

bestuurder | fiscaal accountant

Jean-Luc begon zijn loopbaan bij PwC om vervolgens partner te worden bij de Ficonacc Group te Brussel. In de loop van 2007 heeft hij besloten om zijn eigen kantoor ADFIBODEM op te richten.

Ondertussen telt het kantoor 8 medewerkers die allen even gemotiveerd zijn om de klant bij te staan.

Jean-Luc is lid van de  “Vereniging van accountants, bedrijfsrevisoren, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten”  of kortweg VABF. Daarnaast is hij raadslid van BERA of de “Beroepsvereniging van Bedrijfsrevisoren, Externe Accountants, Externe Belastingconsulenten en Zelfstandige Boekhouders(-Fiscalisten)”.

Openingsuren

maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 16:00

Ons kantoor

Onze visie

Advies tegen een betaalbaar tarief

Wij willen een accountancy en fiscaal kantoor zijn met een brede visie. De tijd dat een fiscaal accountant enkel facturen en allerhande fiscale documenten verwerkt is voorbij.

Ons kantoor wil dan ook naast het “klassieke” werk voornamelijk zijn rol als fiscaal, boekhoudkundig en bedrijfseconomisch adviseur opnemen en de bedrijfsleider/vrij beroeper met raad en daad bijstaan bij de uitbouw, de verdere ontwikkeling en optimalisatie van zijn onderneming of activiteit.

Er wordt tevens, indien nodig en steeds in overleg met de klant, beroep gedaan op een uitgebreid netwerk van specialisten (bedrijfsrevisoren, fiscaal- en bedrijfsjuristen, notarissen, advocaten, experten,…) met als doel een totaaloplossing op maat van de klant te bekomen.

Erelonen

Onze erelonen zijn gebaseerd op de gebruikelijke tarieven in de sector.
De erelonen worden bepaald op basis van de gespendeerde tijd aan een bepaalde opdracht.
Dankzij onze jarenlange ervaring slagen wij er in kwaliteit te bieden aan een correct tarief met oog voor een persoonlijke begeleiding en betrokkenheid.